Skibrillen

Skibrillen Outlet

Tijdens een afdaling op de piste wil je natuurlijk optimaal kunnen genieten van de mooie natuur om je heen. Een goed zicht is daar noodzakelijk voor. Een Uvex skibril is de ideale oplossing. Zo ben jij er van verzekerd dat je ogen geen last zullen krijgen van zon, wind, ijs en sneeuw tijdens het afdalen. In onze skibril sale kun je een geschikte skibril kopen waardoor je weer volledig kan genieten van je afdaling. ...lees meer »


Welke skibril is het beste voor mij?

    De kleur van de glazen is bij het kopen van een skibril de meest belangrijke factor. De kleur zorgt er namelijk voor dat de felheid van de zon en sneeuw gefilterd worden zodat jij optimaal zicht hebt. Per kleur zullen we kort omschrijven wat de voornaamste kenmerken zijn.
  • Zwart & grijs zijn de kleuren die het beste in staat zijn om fel licht en schitteringen te filteren. Diepte inschatten is iets lastiger met deze kleuren wanneer het donkerder wordt door bijvoorbeeld bewolking.
  • Goud & oranje komt het best tot recht wanneer het donkerder is. Deze kleuren zorgen namelijk in het donker voor een beter contrast. Zo kun je in de ochtendschemering al beginnen en doorgaan tot laat in het donker.
  • Rood & oranje zijn de beste keuzes voor mensen die maar één kleur lens willen gebruiken. Deze kleuren kunnen worden gebruikt op zowel zonnige als bewolkte dagen.

Skibril kopen bij Outdoor Outlet.

Bij Outdoor Outlet bieden we verschillende topmerken aan die je favoriete activiteiten in de Outdoor wereld nog beter weten te maken. Zo bieden wij een divers aanbod aan Uvex skibrillen waar je uit kunt kiezen. Uvex heeft een assortiment comfortabele skibrillen die zorgen voor een optimaal zicht tijdens je wintersport. Voor een lage prijs kun jij al een geschikte skibril van goede kwaliteit vinden. Bekijk nu al het aanbod op onze webshop en vind vandaag nog je ideale skibril.

Kwalitatieve Skibrillen met extra korting!

4 0 4

Oops, it looks like you are lost ...

Back to Home

Aanmaken nieuw account

Heeft u al een account
Log in plaats daarvan in Of Reset wachtwoord