Wandelstokken

Wandelstokken Outlet

Trek jij de natuur in om een wandeltocht te maken? Wandelstokken kunnen je wandeltocht stukken beter maken. Tijdens het klimmen of afdalen helpen wandelstokken om je benen, voeten, schouders, armen en handen minder te belasten. Vooral bij langere wandeltochten of bij het dragen van extra gewicht kunnen wandelstokken goed van pas komen. Ook is het fijner om te wandelen met net dat extra beetje stabiliteit. Wij bieden een ruim assortiment Leki wandelstokken aan. Onze Leki outlet helpt je graag om je wandeltocht naar een hoger niveau te tillen. ...lees meer »


Welke wandelstokken zijn het beste voor mij?

Bij het kopen van nieuwe wandelstokken is het belangrijk om op een aantal factoren te letten. Het belangrijkste aan een wandelstok is dat de lengte de juiste is. De lengte hangt af van je eigen lengte maar ook van de ondergrond waarop je de wandelstokken wilt gaan gebruiken. Een wandelstok heeft de ideale lengte als je arm een hoek van 90 graden maakt wanneer je de stokken vasthoudt. Daarnaast zit er verschil in de ondergrond waar je op gaat wandelen. Bij bergop raden wij aan om de stok iets korter in te stellen, bij een afdaling juist iets langer. Dit verschil hoeft maar 5 tot 10 centimeter te zijn voor een optimale ervaring. Tot slot is het materiaal van belang. Zo kun je voor aluminium of carbon kiezen, beide zijn erg licht en zeer stevig.

Wandelstokken kopen bij Outdoor Outlet

Bij Outdoor Outlet bieden we de beste wandelstokken aan van Leki. Leki is een betrouwbaar merk in de outdoorwereld met producten die je activiteit nog beter zullen maken. De wandelstokken uit onze outlet zijn geschikt voor alle omstandigheden, zo ben je goed voorbereid op iedere situatie. Een juist paar wandelstokken kan namelijk écht een verschil maken. Daarnaast betaal je bij ons nooit te veel voor de beste kwaliteit. Bekijk snel het assortiment en bestel vandaag nog je ideale wandelstokken.

Ontdek dé wandelstokken outlet van Outdooroutlet.nl

4 0 4

Oops, it looks like you are lost ...

Back to Home

Aanmaken nieuw account

Heeft u al een account
Log in plaats daarvan in Of Reset wachtwoord