Productlijst per merk DEUTER

Al sinds 1898 staat het merk deuter voor kwaliteit in rugzakken voor wandelen, sporten, trekking, sneeuwsport en meer. Het geliefde merk uit het Duitse Gersthofen heeft alles in huis zodat jij jouw spullen op een comfortabele, praktische en stijlvolle manier kan meenemen.

1898: het begin
Hans Deuter richt de 'Mechanische Segeltuch- und Leinenweberei' op in Augsburg-Oberhausen. Al snel levert het bedrijf alle posttassen en -zakken voor de 'königlich bayerischen Post'.

In 1910 volgt de eerste grote klant: ransels, rugzakken, magazijn- en staltenten worden in steeds groter wordende aantallen ook voor het leger geproduceerd. In 1919 volgt uitbreiding: Hans Deuter breidt de bedrijfsactiviteiten uit met de onderdelen koffers en lederwaren. De fabricage van zakken wordt als naamloze vennootschap afgesplitst. Het tenten-verhuurbestand bereikt de grens van 10.000 vierkante meter. Voor het eerst staan tenthallen van deuter op het Oktoberfest.

Vanaf 1968 introduceert deuter de eerste serie nylon rugzakken op de markt. Weldra zal dit het meest gebruikte rugzakmateriaal worden.

Er zijn 144 producten

Toont 1-60 of 144 item(s)